Mists of Pandaria

 • Status Closed
 • Percent Complete
  100%
 • Task Type Bug Report
 • Category Dungeons/Raid
 • Assigned To HIGI3
 • Operating System All
 • Severity Critical
 • Priority Normal
 • Reported Version 1.0
 • Due in Version Undecided
 • Due Date Undecided
Attached to Project: Mists of Pandaria
Opened by Orsforizs-Tauri - 2017-06-19 13:58
Last edited by HIGI3 - 2017-06-23 07:57

FS#6570 - BwD/BoT/FL/Tot4W súlyos hibák! (Higi)

Kedves fejlesztők, elsősorban Higi!

Megértem, hogy sok a munka, nem tartotok sok mindent prioritásnak, de azért ha lesz egy kis időtök, ránézhetnétek a Catás raidekre is, nem igényelne nagy -időben hosszú- javítást, viszont jelentősen növelné a szabadidő tartalmas eltöltését és a játékélményt. (Gondolok itt a glorys acsik teljesíthetőségére, és az anyázások minimalizálására.) Megpróbálom részletesen, linkekkel, már meglévő hibajegyek bevonásával összegyűjteni, mik azok, amik cinkesek lehetnek - hátha ez segíti a javítást. Előre is köszönöm, köszönjük, ha szántok rá egy kis időt!

BwD

1. A talán legégetőbb probléma, hogy Magmaw addjai mocskos sokat sebeznek és a HP-juk jóval több, mint kellene lenniük. 1.4M eredeti Hp helyett → 7.3M HP (10 HC-n) és 200k-s sebzés. Ez jelentősen megnehezíti a továbbhaladást, viszont elősegíti a Xanax fogyasztást. (FS#2975)
2. A Silence is Golden achievementet nem adja meg a rendszer, hiába teljesítettek a feltételei. Ez az achi pedig része a glorynak, ezért lenne fontos. (FS#3325)
3. Nefarionnál lévő action bar eltűnik/nem jelenik meg, mikor használja a Dominion képességét heroic módon. (Nem tartom gamebreaker bug-nak, mivel így is üthető a boss, de azért megemlítem. (FS#3339) és (FS#1933)

FL

1. Hiába van FL 10 heroic módra állítva, a bossok akkor is normál HP-s értékekkel, és normos loottal rendelkeznek, holott a heroic killek utáni achievmenteket megadja. Illetve 10 HC-n Ragnaros nem ad lootot. (FS#6131)

Van még 2 hibajegy Firelands címszó alatt, de nem merem berakni, mivel egyiket sem erősíti meg senki, illetve saját tapasztalatom sincs velük kapcsolatban / nekünk működtek.

BoT

1. BoT előtti meeting stone nekünk sem működött, illetve miután beléptünk az instába, valóban nem lehet warlock által lerakott kővel sem besummolni a targetet -mindegy, ki a target, se 85-ös szintűt, se 90-est nem engedett-! (FS#5182)

2. BoT (10 HC) 3. encounterünknél az elementálok a harc második fázisban használják a speciális képességeiket és azok sebeznek is, hiába védekezünk ellenük adekvát módon, felvéve a rendelkezésünkre álló védelmi mechanizmust. Viszont a hibajegy első felében lévő, tűzzel kapcsolatos bugot nem tapasztaltuk, nekünk ment rendesen. (FS#2979)

Tot4W

1. Conclave of Wind-nél (itt is heroic módban) az Anshal által idézett Ravenous Creeperek a platform alá kerülnek, és -mivel nem lehet őket leölni, de berobbannak- elég nagy sebzést okoznak, ha néha feljönnek. Mikor mi ütöttük, akkor másik platformon is jöttek fel, mintha hatna rá a 2 platformmal odébb lévő tank aggrója. Ez abban az esetben cinkes, ha odaérnek és ott robbanak be, mert akkor azért jelentős plusz sebzést okoz a tanknak.(FS#1935)
2. Anshal és Nezir fázisváltáskor nem mindig marad a helyén, néha követik a játékosokat a másik platformokra.

This task does not depend on any other tasks.

Closed by  HIGI3
2017-06-23 07:57
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  DC után jó lesz / Requires server restart
Orsforizs-Tauri
2017-06-19 14:55

Hoppá, micsoda ütős lezárás. Akkor ha kilyukad a mosogatód, nem csináltatod meg, hanem veszel egyből egy mosogatógépet, az meg ott rohadjon meg? Fiam, te is Lomonoszovot végeztél...!
Btw kiütöttem, megvannak a glory-k is; de van olyan, aki nem jétszott akkor / nem volt progress guildben. De a te mentalitásod igazán tükrözi a nagy átlagot sajnos. Há’ mekem megvan, akkó’ nem is köll asztat javítani!

Nilary-Tauri
2017-06-19 20:48

Nagyon szaglik a könnyektől ez a close request :’DDD

Orsforizs-Tauri
2017-06-23 07:52

Higi! Óriási hála már a Magmaw javítás miatt is! Végre üthető lesz. Köszi!!

Loading...

Loading...